Ingen är!!!
Publicerat den

Nä jag är inte perfekt!! Ingen är det, vad är perfekt?? Jag är den jag är, jag har min bakgrund.... Bra eller dålig?? Ja vafan jag har lärt mig av den! MASSOR !! jag ÄR den Jag ÄR!! Jag har levt livets hårda skola utan föräldrar som ger mig vad jag pekar på! Jag har Levt som hemlös slagits med alla myndigheter ni kan tänka er å ja jag valde den" dåliga " sidan då.. Men den skapade vad jag är idag!!! Har världens varmaste hjärta, trots att det blivit trampat å spottats på så länge å på så många olika sätt!! Men jag ÄR stolt för den jag blivit och är!! Det jag älskar å som jag tycker är rätt kämpar jag gärnet för,å viker ALDRIG!!!!!!! Jag ÄR en bra mamma å en bra människa trot mitt förflutna!! Älska mig för den jag ÄR eller skit i mig!!å jag är sån, behandla andra som du själv vill bli behandlad!! Jag förstår å värdesätter ALLA människor! För jag tror ALLA hAR nåt gott i sig! Dom som stöttar mig stöttar jag tillbaka med allt jag har!! Hej här är jag!!! 

Men jag har en dålig egenskap som alla människor har av något slag! Jag klarar inte av när snorungar oerfarna bortskämda människor försöker tala om för mig vad livet innebär å går ut på!!! Å en sak till!!! Den som
Trampar på hur jag uppfostrar mm när det gäller mina barn!!!! Se för fan upp vart nu sätter era fötter innan ni gått i mina skor!!!! Dom är ALLT för mig!!! Å jag GÖR vad som krävs för att skydda mina barn!!!